Maskinoperatör med industrivana

Vi är på en spännande förändringsresa och söker nu vår nästa stjärna, som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss! Gillar du att vara där det händer? Då är detta arbetsplatsen för dig.

Maskinoperatör

Om jobbet

Du kommer att arbeta som maskinoperatör i FFAB Legopack AB’s produktion. Arbetet innebär arbete i våra automatiserade samt manuella processer. Arbetet är förlagt på dagtid, måndag till fredag men kan i framtiden också innebära arbete på 2 skift.

I din roll som maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

· Arbete med fyllning av kemtekniska produkter i automatiserade samt manuella processer

· Avrapportering samt uppföljning av arbetsorders i företagets affärssystem

· Truckkörning med motviktstruck samt ledstaplare

· Ett visst kvalitetsarbete med avvikelser

· På sikt ställa maskiner samt utrustning

Om dig

Vi söker dig som är en duktig maskinoperatör med tidigare relevant erfarenhet från liknande industri. Vi tror att du är en person som vill jobba tillsammans med andra och som lätt skapar en bra stämning bland dina arbetskamrater. Har du dessutom god arbetsmoral, positiv inställning samt är flexibel är du rätt person för tjänsten. Du är en lagspelare som tar ansvar för din egen arbetsinsats. Truckkort är bra men inte ett krav.

Viktigt för tjänsten är:

· Att du är en flexibel och positiv lagspelare

· Att du har en vilja att förändra och bidraga till teamets arbetsinsats.

Företagspresentation:

FFAB Legopack grundades 1961 och 2007 etablerade vi oss i Laxå. Idag så ingår FFAB Legopack AB i företagsgruppen Limhamnshus industri AB. Vi packar och fyller kemtekniska produkter åt ledande varumärken i Norden. Teamet består idag av 29 engagerade medarbetare och vi omsätter 180 MSEK. Vår produktion består av flera helautomatiska linjer med flexibla maskiner vilket skapar möjlighet till snabba omställningar och korta ledtider. Företaget är i ständig förändring och de senaste 10 åren präglas av expansion och utveckling.

Vi tillämpar provanställning under 6 månader

Ansök genom att skicka ett mail, gärna med ett CV till.

Kontakt

Joachim Jansson