Bli en del av Team FFAB!

Vill du bli en del av ett framgångsrikt team ska du jobba på FFAB Legopack. Vi fyller dagarna med innehåll åt våra kunder och vi har kul när vi gör det! Hittar du inget aktuellt jobb är du välkommen att göra en spontanansökan.

Jobba på FFAB Legopack och bo i Laxå kommun – hur är det?

Laxå är en trevlig liten kommun som kan stoltsera med att vara Sveriges första ekoturismkommun. Här blandas små orter med byar omgivna av skogar och sjöar. Tiveden är en välbesökt nationalpark och Sveriges sydligaste vildmark. Bara 30 minuter bort hittar du storstadspulsen i Örebro med universitet, flygplats och storstadens utbud.

FFAB Legopack flyttade till Laxå år 2007 och här trivs vi. Du hittar oss i egna lokaler som alltid verkar stå under förvandling. Vi är ett gott gäng på 29 kollegor som tillsammans gör allt för att våra kunder ska fortsätta vara nöjda med vårt arbete.

Hittar du ingen aktuell ledig tjänst är du välkommen att göra en spontanansökan. Vi är alltid intresserade av duktiga medarbetare.

 

Lediga jobb

Vill du jobba hos oss på FFAB Legopack? Här hittar du våra aktuella tjänster.

Läs mer

FFAB är en möjliggörare

Vilka är vi på FFAB Legopack? Kort sagt är vi fokuserade på att skapa en innehållsrik värld, både för oss och våra kunder. Vi består av ett team kompetenta och intresserade medarbetare som tillsammans med vår omställningsbara maskinpark skapar framgång i fabriken.

Läs mer

Därför ska du jobba på FFAB Legopack

FFAB Legopack är ett framgångsrikt och prisat företag som alltid är på jakt efter duktiga medarbetare. Här kan du läsa vad några av våra medarbetare tycker om att jobba hos oss.

Läs mer