FFAB:s tjänster

Till oss på FFAB vänder du dig när du behöver hjälp med legofyllning. Vi fyller kemtekniska vätskor, t.ex. smörjmedel, naftaprodukter, alkaliska produkter, vattenbaserade och bilkemikaliska produkter. Legofyllning av fetter, pastaformiga produkter och pulver ingår också i vårt tjänsteutbud. När det handlar om kompletta emballagelösningar och framtagning av säljande artwork är vi en partner att lita på.

60 års erfarenhet av kemikalier

FFAB grundades 1961 och har 60 års erfarenhet av att hantera kemikalier. Vi klarar Brandklass 3 men hanterar inte Atexklassade produkter.
Tillsammans med flera ledande leverantörer och varumärken har vi ett nära och tätt samarbete.

Legofyllning talk/pulver

FFAB Legopack har lång erfarenhet av att legofylla hygienartiklar i puderform.

Läs mer

Legofyllning AdBlue

Varje dag lämnar flertalet AdBlue-pallar FFAB Legopack för vidare transport ut till lokala återförsäljare runt om i världen. Yara Sverige valde FFAB som partner rörande AdBlue-varumärket Air1. 

Läs mer

Legofyllning fettprodukter

Fyllning av pastaformiga produkter och fetter är ett dagligt inslag i FFAB:s verksamhet. Två maskinlinjer ägnar sig enbart åt denna typ av aktivitet.

Läs mer

Legofyllning smörjmedel

Behöver du en komplett partner som sköter hela smörjmedelsaffären – från inköp och fyllning till leverans av färdiga emballage? Då har du kommit helt rätt!

Läs mer

Din partner rörande emballage

Du har kanske bara materialet som behållaren ska fyllas med? Eller inte ens det? FFAB Legopack är en samarbetsvillig partner i alla slags frågor som rör din produkt. Det kan handla om receptur, förpackning, artwork, displayställ – eller vad du nu behöver hjälp med.

Läs mer