Vilka är FFAB Legopack?

Vad kan vi? Vad erbjuder vi? Vilken kapacitet har vi? En del av dessa frågor får du svar på i stycket som beskriver FFAB Legopack som företag.

FFAB Legopack

I 60 års tid har FFAB Legopack packat och fyllt kemtekniska produkter åt ledande varumärken i Norden. Med kemtekniska produkter menar vi oljor, avfettning, bromsvätskor, naftaprodukter, batterivatten, AdBlue, glykoler, rengöringsmedel, smörjfetter, silikon, pastaformiga produkter och talk-/pulverprodukter.
Vilka typer av behållare erbjuder FFAB?
Vi hjälper våra kunder att fylla flaskor, tuber, bag-in-box, dunk, patroner, sprutapplikationer, burkar och IBC, från 20 ml upp till 1 000 liter. Vi klarar också att underfylla 20 ml-flaskor till enbart 5 ml. Vi erbjuder alla möjliga typer av förslutningar, t.ex. fingerspray och kapsyler (även barnsäkra).
Kontakta oss gärna för att diskutera vad vi kan hjälpa dig med.
Omställningsbara maskiner med inbyggd kvalitetskontroll
Flera helautomatiska linjer med omställningsbara maskiner skapar möjlighet till blixtsnabba omställningar och korta ledtider. Maskinerna är utrustade med kvalitetsfunktioner. Det innebär att maskinen slår larm om förinställda värden inte stämmer vid till exempel vägning och kapsylplacering. Utrustningen tillsammans med vår duktiga och engagerade personal garanterar hög kvalitet din beställning.

Helautomatisk maskinlina där operatören fyller på tomma dunkar i ena änden och kör bort pakterade produkter på full pall i den andra.
Vi har ett råvarulager med våra mest frekventa produkter och står därför redo för snabba beställningar. Några av våra maskiner klarar smått fantastiska 3 000 flaskor per timme.
AdBlue-specialister
Vi har en komplett AdBlue-station som kan fylla, packa och paketera till färdig pall. De inplastade pallarna rullar sedan direkt ut på lagret. Via en särskild lastbrygga kan lastning ske oberoende av övriga transporter.

 

Fakta FFAB Legopack AB

Grundat: 1961
Ägare: Limhamshus industri AB
Antal anställda: 30
Omsättning (2020): 131 MSEK