Om oss

FFAB Legopack är ett framgångsrikt företag i legofyllningsbranschen. För oss är det viktigt att vara en pålitlig partner och kanske är det också därför som vi arbetar med några av de främsta varumärkena i Norden. Vårt geografiska läge alldeles vid E20 i mitten av Svealand möjliggör snabba transporter till alla Sveriges större städer inom bara några timmar.

FFAB Legopack har lång erfarenhet av att hjälpa sina kunder att bli rika på innehåll. Vi kan stoltsera med fina utmärkelser och kvalitetssäkring genom olika certifieringar.

Kontakt

Behöver du komma i kontakt med oss på FFAB Legopack? Här hittar du karta, kontaktuppgifter och kontaktpersoner.

Läs mer

FFAB är en möjliggörare

Vilka är vi på FFAB Legopack? Kort sagt är vi fokuserade på att skapa en innehållsrik värld, både för oss och våra kunder. Vi består av ett team kompetenta och intresserade medarbetare som tillsammans med vår omställningsbara maskinpark skapar framgång i fabriken.

Läs mer

Utmärkelser

FFAB Legopack stoltserar med flera fina utmärkelser i bagaget. Kvitton på att företagets strategi och målsättningar har betalat sig.

Läs mer

Därför ska du jobba på FFAB Legopack

FFAB Legopack är ett framgångsrikt och prisat företag som alltid är på jakt efter duktiga medarbetare. Här kan du läsa vad några av våra medarbetare tycker om att jobba hos oss.

Läs mer

Ta del av vad FFAB:s kunder tycker

FFAB Legopack samarbetar med flera av Nordens ledande varumärken. Hur fungerar samarbetet? Vad väger tyngre än att låta några av kunderna komma till tals?

Läs mer

Vår historia

FFAB Legopack grundades år 1961. Vad har hänt sedan dess?

Läs mer

Certifieringar

För att säkerställa att vi håller den standard som våra kunder kräver av oss arbetar vi i enlighet med flera olika certifieringar och regelverk.

Läs mer

FFAB och Limhamnshus Industri AB

I FFAB Group ingår FFAB Legopack (moderbolag) tillsammans med dotterbolaget FFAB Trading. Är du nyfiken på vad FFAB Trading erbjuder?

Läs mer